Оголошення про розгляд та громадські обговорення проекту Інвестиційної програми по водопостачанню та водовідведенню КП «Броваритепловодоенергія» на 2018 рік

На виконання вимог Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.06.17 року, КП «Броваритепловодоенергія» інформує про розгляд та громадські обговорення проекту Інвестиційної програми по водопостачанню та водовідведенню КП «Броваритепловодоенергія» на 2018 рік.

Повідомляємо, що дана інвестиційна програма розроблена відповідно до «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення», що затверджений Постановою НКРЕКП №381 від 14.12.2012 р. і відповідно до Постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення» №1372 від 04.08.2016 р.

Пропозиції та зауваження з приводу інвестиційної програми по водопостачанню та водовідведенню КП «Броваритепловодоенергія» на 2018 рік приймаються на електронну адресу: teplobrovary@ukr.net або письмово на адресу: вул. Грушевського, 3-а до 30 листопада 2017 р. (включно).

Відкриті слухання з розгляду питання затвердження інвестиційної програми по водопостачанню та водовідведенню КП «Броваритепловодоенергія» на 2018 рік  відбудуться 30 листопада 2017 р., о 15.00, в приміщенні актової зали КП «Броваритепловодоенергія» за адресою:  м. Бровари,  вул. Грушевського, 3-а.

Інвестиційна програма по водопостачанню та водовідведенню КП «Броваритепловодоенергія» на 2018 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додатки 8-20

Додаток 27

Комерційна пропозиція

Очікувані результати від реалізації інвестиційної програми

Пояснювальна записка щодо впровадження інвестиційної програми

Обгрунтовуючі матеріали

Зміст документів, що подаються ліцензіатом до інвестиційної програми 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *