Оголошення щодо відновлення надання послуги з централізованого постачання гарячої води в м. Бровари

До уваги керівників підприємств, установ, організацій, житлово-експлуатаційних контор і громадян міста Броварів!

Відповідно до закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 №71, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 05.03.2007 року за №197/13464, в зв’язку із завершенням ремонтних робіт та підготовки обладнання та мереж системи централізованого гарячого водопостачання до опалювального сезону 2017-2018 років, та згідно розпорядження виконавчого комітету Броварської міської ради Київської області від  01.08.2017  №169-ОД  «Про відновлення надання послуги з централізованого постачання  гарячої води в м. Бровари» КП «Броваритепловодоенергія» відновлює надання послуги з централізованого постачання гарячої води з 23 серпня 2017 року.

При виявленні протікання труб в приміщеннях необхідно терміново звернутися в аварійну службу теплових мереж «Броваритепловодоенергія», або в відділ звернення  громадян міськвиконкому Броварської Міської Ради.

На вулицях або садибах можливі пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалів з витоками гарячої води на поверхню.

Власники підвальних приміщень, в яких зберігаються матеріальні цінності і через які (або поряд з якими) проходить мережа гарячого водопостачання (ГВП), повинні вжити заходів по їх збереженню на випадок пошкодження мережі ГВП.

 

Громадяни!

При виникненні провалів і появі на поверхні гарячої води будьте обережні, попереджайте дітей про небезпеку. Не наближайтесь самі і не допускайте дітей до провалів і місць витоку гарячої води.

 

Про виникнення провалів повідомляйте по телефону:

5-24-65, 4–61–21 аварійна служба теплових мереж «Броваритепловодоенергія»;

6-11-11 відділ звернення  громадян міськвиконкому Броварської Міської Ради.

 

Адміністрація КП «Броваритепловодоенергія»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *