Інформація для споживачів

На виконання вимог постанови НКРЕКП №866 від 30.06.17 року КП «Броваритепловодоенергія» інформує про направлення заяв на перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення і на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Повідомляємо, що розрахунки виконано відповідно до Порядку формування  тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого  Постановою НКРЕКП  № 302 від 10.03. 2016 р. «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення» та Порядку,  затвердженого  Постановою НКРЕКП  № 303 від 10.03. 2016 р. «Про затвердження Порядку формування  тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)».

Пропозиції та зауваження з приводу перегляду тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення і на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік приймаються на електронну адресу: teplo-brovary@ukr.net або письмово на адресу: вул. Грушевського, 3-а до 8 серпня 2017 р. (включно).

Відкриті слухання з розгляду питання перегляду тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення і на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік відбудуться 9 серпня 2017 р., о 15.00, в приміщенні актової зали КП «Броваритепловодоенергія» за адресою:  м. Бровари,  вул. Грушевського, 3-а.

Обгрунтування щодо необхідності зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік КП „Броваритепловодоенергія”

Розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на централізоване водопостачання по КП „Броваритепловодоенергія”на 2018 рік

Розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на централізоване водовідведення по КП „Броваритепловодоенергія”на 2018 рік

Обгрунтування щодо необхідності зміни тарифів на послуги з  постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік КП „Броваритепловодоенергія”

Розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на послугу з  постачання холодної води з використанням внутрішньобудинкових систем по КП „Броваритепловодоенергія” на 2018 рік

Розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на послугу з  водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем по КП „Броваритепловодоенергія” на 2018 рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *