Оголошення про проведення відкритих слухань щодо схвалення проектів постанов НКРЕКП

На виконання вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №866 від 30.06.17 року КП «Броваритепловодоенергія» інформує, що 17 серпня 2018 року в 15-00 в актовому залі підприємства за адресою м. Бровари, вул. Грушевського, 3-А будуть проведені відкриті слухання щодо схвалення проектів постанов НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року №1141» та «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року N2868» з питання коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.

Пропозиції та зауваження з приводу перегляду тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік приймаються на електронну адресу: teplo-brovary@ukr.net або письмово на адресу: вул. Грушевського, 3-а до 14 серпня 2018 р. (включно).

Стркуктура тарифів  на централізоване водопостачання та водовідведення  КП „Броваритепловодоенергія”

Структура тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) КП “Броваритепловодоенергія” 

Адміністрація КП «Броваритепловодоенергія»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *