ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ

На виконання вимог Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.06.17 № 866 року, КП «Броваритепловодоенергія» інформує про розгляд та громадські обговорення проекту Інвестиційної програми комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія» у сфері теплопостачання на 2021 рік.

Повідомляємо, що дана інвестиційна програма розроблена відповідно до «Порядку розроблення, затвердження, погодження, схвалення та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», затвердженого Постановою НКРЕКП № 1297 від 09.07.2020.

Відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія» у сфері теплопостачання на 2021 рік відбудеться 01 березня 2021 р., о 11.00.

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія» у сфері теплопостачання на 2021 рік відбудеться онлайн на платформі Zoom, шляхом проведення онлайн трансляції з голосуванням в чаті зареєстрованих учасників.

Для отримання посилання на трансляцію відкритого обговорення необхідно подати заявку із зазначенням в ній прізвища, ім’я та по батькові, адреси проживання, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій та зауважень до проекту Інвестиційної програми комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія» у сфері теплопостачання на 2021 рік (за наявності).

Заявка для участі у відкритому обговоренні проекту Інвестиційної програми комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія» у сфері теплопостачання на 2021 рік, зауваження та пропозиції приймаються на електронну адресу: info@brovteplo.com.ua або письмово на адресу: вул. Грушевського, 3-а до 26 лютого  2021 р. (включно).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *